Eskiler bilir. Bahsettiğim zaman fire drake öncesi. Peki nedir bu fire drake.
Fire Drake ile birlikte şu anda bildiğiniz Unique itemler, rebirth olayı geldi. Level sınırı arttı.
Ayrıca bronz, silver, gold’dan sonra çıkan ilk Platin Premium geldi.
Şimdi gelelim oyunun bitiş sebebine.
Benim düşünceme göre oyunu bitiren en önemli özellik Platin premium ve görev sayısının artması.
Knight Online’ı zevkli kılan şey slot olarak, yani 5 adet halinde bir arada bulunan canavarların parti kurarak kesilmesiydi.
Çünkü exp veya item veren görevler yoktu. 35 level felan olunca luferson&emc de bir mektup alıp moradona getirince opal veriyordu görev. Bir de anahtar görevi vardı 50 levelde.
Ama fire drake öncesi var mıydı yoksa fire drake ile mi geldi ondan tam emin değilim. Exp kasarken kurulan veya girilen partilerde birileriyle tanışırdın.
Clana davet edilir ve girerdin. Bu tanışıp clana girme de o clanın samimiyetine artı katardı. Demem o ki 60 levele kadar belki aylar sürerdi o exp kasma olayı.
Emek vardı. Dread Mare değil de Dark Mare vardı. Raptor, Iron Bow, gold bar oradan düşerdi.
Raptor 4-5 gb ye satılırdı. Tabiki +1 olanı. İtemin özelliğine göre etrafında renkli görsel çıkması için +8’e basmak gerekirdi. Şimdilerde rebirth basılmazsa +7 mi +8 mi anlaşılmıyor.
Her item parlıyor.

Şimdilerde steam üzerinden başlamış birisi olarak baktığımda heryer bomboş.
Önceden canavar kesilirken neden şimdi kesilmiyor?
Çok basit. Ben 8-5 çalışan birisi olarak akşamları eve geldiğimde 2-3 saat oynayarak, kimi günler oynamadığım halde 2 hafta içerisinde tek başıma hiçbir parti kurmadan veya hiçbir partiye girmeden premiumsuz 68 level oldum. Premium almış olsam (şimdilerde %400-%100 exp veren premiumlar var) 75 felan olurdum.
premium ile gelen trinadır, şudur, budur satar vasat düzeyde item dizer pk çıkar takılırdım.
Cebinde exp premium alacak paran varsa ve biraz zamanın varsa 1 haftada 83 oluyorsun.
Kimseyle tanışmıyorsun, arkadaşlık yok. Biraz da para verip GB alınca itemleri alıp CZ çıkıyorsun. Evet CZ dedim çünkü adını değiştirseler bile orası bizim için CZ ve hep öyle kalacak.
Sonra sıkılıp karakteri satmaya çalışıyorsun. Ortalık assas dolu. Bunun nedeni de bu işte. Buff ve AC scroll al, wolf sende, light feet sende, heal için zaten minör var.
1 haftada level kastığı için kimse ile bağlantı da kuramayacağı için tek başına takılabileceği karakter olan assas’ı tercih ediyor.
Şimdi yazarken aklıma geldi. Önceden battle priestler vardı. Totamic Club kullanır cz de tek takılırlardı. Paper mageler can yakardı.
Kurtuluş var mı peki? Her zaman söylerim arkadaşlar arasında. Aç bir server daha.
Server’ın adı belli zaten “Knight Empire”. Yani fire drake öncesi durum ne ise aynı özelliklerin geçerli olacağı bir server.
Gold premium alıp %30 exp artışının mutlu edebileceği insanlar hala var. Saygılarımla. Bir gün yetkili bir Knight Online ceo’sunun okuması dileğiyle…
İçeriği görebilmeniz için bu konuya cevap yazmanız gerekmektedir!
Not: Şiddet, Kötü Söz & "asdasdsad" Gibi mesajlar Ban Sebebidir!)